Pittens en Partners

Ga naar de inhoud


Het kantoor is in 1999 van start gegaan, door overname van de klantenkring van de voormalige baas van Peter, die destijds ging genieten van zijn pensioen. In het begin werkte Peter alleen, maar dat werd al snel te druk. Zijn vrouw Karin kwam parttime meewerken en in 2001 werd dat fulltime. Sindsdien zijn een paar ondersteunende medewerkers aan het team toegevoegd. Ons kleine team is een bewuste keuze. Wij willen met al onze klanten een zo persoonlijk mogelijke band opbouwen, omdat wij vinden dat dat onze dienstverlening ten goede komt.

Zowel Peter als Karin is afgestudeerd aan de HEAO (richting Bedrijfseconomie). Peter heeft daarna de opleiding tot accountant succesvol afgerond en Karin is afgestudeerd als belastingadviseur. Sindsdien houden wij onze kennis jaarlijks op peil door het volgen van diverse cursussen op ons vakgebied of daaraan gerelateerd. Daarvoor zijn wij aangesloten bij accountantsorganisatie Ovran en bij de vakorganisatie Register Belastingadviseurs (RB).

Vanaf 1 januari 2014 is de naam van ons kantoor veranderd, van Accountantskantoor Pittens naar Pittens & Partners, Fiscale en administratieve dienstverlening.
Dit heeft enige toelichting nodig.

Het gebruik van de term Accountantskantoor is momenteel alleen toegestaan voor accountants die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Wij zijn niet ingeschreven bij de NBA, maar bij de Ovran. De Ovran is ook een beroepsorganisatie voor accountants, maar heeft minder dwingende regels voor zijn leden dan de NBA. Ovran is een organisatie die meer verantwoordelijkheid legt bij de leden zelf. Het lid is zelf verantwoordelijk voor de eigen praktijk en heeft meer vrijheid in het uitvoeren van het beroep. Uiteraard binnen de wettelijke kaders.
Om misverstanden te voorkomen en omdat wij niemand willen misleiden, hebben wij ervoor gekozen niet langer de term Accountantskantoor te voeren, maar verder te gaan onder de naam Pittens & Partners, Fiscale en administratieve dienstverlening.

Terug naar de inhoud